Nytt smittetilfelle på Sola vgs. - Torsdag 22. april

Det er påvist covid-19-smitte blant en av våre elever på Vg2 studieforberedende. Til sammen 29 elever og 4 ansatte ved skolen er i karantene. Skolen har informert de elever og medarbeidere dette gjelder. Nærkontakter blir fulgt opp av Sola kommune sitt smittesporingsteam.

Sola vgs. fortsetter undervisning på gult nivå og undervisning fortsetter som planlagt for elever som ikke er i karantene.

Vi gjør vårt ytterste for å gi et opplæringstilbud for våre elever, og jobber med å tilrettelegge opplæringen i den situasjonen vi er i. Vi gjør det vi kan for å legge til rette for og ivareta våre elever og medarbeidere på en god måte, som ivaretar smittevern. Skolen følger gjeldende smittevernreglene og anbefalinger gitt av myndighetene.