Nytt smittetilfelle ved Sola vgs. fredag 8. januar

Det er påvist et nytt tilfelle av covid-19-smitte hos en elev på Vg2 studiespesialiserende ved Sola vgs. Skolen har informert de elever og medarbeidere som har vært i kontakt med eleven. Nærkontakter blir fulgt opp av Sola kommune sitt smittesporingsteam. 4 elever og ingen lærere er blitt satt i karantene.

Skolen er i likhet med alle andre videregående skolene i landet på rødt nivå. Vi gjør vårt ytterste for å gi et godt opplæringstilbud for våre elever, og jobber med å tilrettelegge opplæringen i den situasjonen vi er i. Vi gjør det vi kan for å legge til rette for og ivareta våre elever og medarbeidere på en god måte, som ivaretar smittevern. Skolen følger gjeldende smittevernreglene og anbefalinger gitt av myndighetene.