Nytt smittetilfelle ved Sola vgs. søndag 11. april

I dag søndag 11. april er det påvist et nytt tilfelle av covid-19-smitte hos en elev på Vg1 studiespesialiserende ved Sola vgs. Eleven er nærkontakt med tidligere smittet elev. Fra før er 13 elever og 4 lærere er satt i karantene. 1 lærer er satt i ventekarantene. Inntil 12 nye elever og 2 nye lærere vil bli satt i karantene.

Sola kommune sitt smittesporingsteam vil ta kontakt med de elever og medarbeidere som har vært i kontakt med eleven.

Skolen har sendt sms til aktuelle elever søndag 11. april 2021 kl. 23:09 og videresendt en melding fra smittesporingsteamet i Sola kommune.

Vi gjør det vi kan for å legge til rette for og ivareta våre elever og medarbeidere på en god måte, som ivaretar smittevern. Skolen følger gjeldende smittevernreglene og anbefalinger gitt av myndighetene.

Undervisning og andre oppgaver går som normalt for lærere og elever som ikke er satt i karantene.