Romplan Rødt nivå - Uke 19

Mandag 10. mai - Fredag 14. mai

Romplanen i Visma inSchool blir ikke oppdatert i ukene med rødt nivå. Lærere og elever må derfor orientere seg i ulike filer for å finne ut hvor undervisningen skal være.

Fag og klokkeslett er uendret fra de individuelle timeplanene som ligger i Visma inSchool, men romoversikten finnes ved å bruke dokumentene under.

Romplan for klassefag (PDF, 175 kB)

Romplan for valgfrie programfag (PDF, 244 kB)

Romplan  for matematikk og språk Vg1 (PDF, 170 kB)

Romplan for språkfag Vg2 (PDF, 165 kB)

Romplan for fellesfag på yrkesfag (1EF, 1TP og 2TP) er lagt inn i romplan for klassefag.

Kroppsøving gjennomføres etter avtale med lærerne. NB. Vg3-elever som tar valgfrie programfag på Vg2-nivå, må følge faget slik det er vist i romplanen. Fellesfag på flyfag undervises digitalt. Elevene sitter i sine klasserom på Sola sjø.

Yrkesfag elever møter på skolen hver dag etter vanlig timeplan.

Klasser og grupper som ikke er nevnt her vil få informasjon fra sine kontaktlærere.

I uke 19 er ST/IF på skolen etter følgende plan:

Fordeling ST/IF uke 19
Mandag 10/5 Tirsdag 11/5 Onsdag 12/5 Torsdag 13/5 Fredag 14/5
19 Vg3 - Vanlig undervisning på skolen Vg1 og Vg2 har digital undervisning Vg2 og Vg3 ST har heldagsprøve blokk C. Vg2 og Vg3 IF har digital undervisning Vg1 har digital undervisning Vg1 har vanlig undevisning på skolen - Vg2 og Vg3 ar digital undervisning Fridag Fridag