Romplan rødt nivå - Uke 2-2022

Mandag 10. januar - fredag 14. januar

Romplanen i Visma inSchool blir ikke oppdatert i ukene med rødt nivå. Lærere og elever må derfor orientere seg i ulike filer for å finne ut hvor undervisningen skal være.

Fag og klokkeslett er uendret fra de individuelle timeplanene som ligger i Visma inSchool, men romoversikten finnes ved å bruke dokumentene under.

Romplan for klassefag (PDF, 24 kB)

Romplan for valgfrie programfag (PDF, 31 kB)

Romplan  for matematikk og språk Vg1 (PDF, 15 kB)

Romplan for språkfag Vg2 (PDF, 12 kB)

Romplan for fellesfag på yrkesfag (1ED, 1TI og 2TI) er lagt inn i romplan for klassefag. (PDF, 24 kB)

Kroppsøving gjennomføres etter avtale med lærerne.

NB. Vg3-elever som tar valgfrie programfag på Vg2-nivå, må følge faget slik det er vist i romplanen. Flyfag følger egen plan. Elevene sitter i sine klasserom på Sola sjø.

Yrkesfag og elever i innføringsklassene møter på skolen hver dag etter vanlig timeplan.

Klasser og grupper som ikke er nevnt her vil få informasjon fra sine kontaktlærere.