Romplan rødt nivå - Uke 2

Mandag 11. januar - fredag 15. januar

Romplanen i Visma inSchool blir ikke oppdatert i ukene med rødt nivå. Lærere og elever må derfor orientere seg i ulike filer for å finne ut hvor undervisningen skal være.

Fag og klokkeslett er uendret fra de individuelle timeplanene som ligger i Visma inSchool, men romoversikten finnes ved å bruke dokumentene under.

Romplan for klassefag (PDF, 173 kB)

Romplan for valgfrie programfag (PDF, 245 kB)

Romplan  for matematikk og språk Vg1 (PDF, 169 kB)

Romplan for språk Vg2 (PDF, 168 kB)

Timeplan for Vg1 elektro (PDF, 201 kB)

Romplan for fellesfag på yrkesfag (1EF, 1TP og 2TP) er nå lagt inn i romplan for klassefag.

Kroppsøving gjennomføres etter avtale med lærerne. NB. Vg3-elever som tar valgfrie programfag på Vg2-nivå, må følge faget slik det er vist i romplanen. Fellesfag på flyfag undervises digitalt. Elevene sitter i sine klasserom på Sola sjø.

Klasser og grupper som ikke er nevnt her vil få informasjon fra sine kontaktlærere.

I uke 2 er ST/IF på skolen etter følgende plan

Fordeling ST/IF uke 2