Romplan Rødt nivå - uke 20

Tirsdag 18 mai til og med Fredag 21 mai

Romplanen i Visma inSchool blir ikke oppdatert i ukene med rødt nivå. Lærere og elever må derfor orientere seg i ulike filer for å finne ut hvor undervisningen skal være.

Fag og klokkeslett er uendret fra de individuelle timeplanene som ligger i Visma inSchool, men romoversikten finnes ved å bruke dokumentene under.

Romplan for klassefag (PDF, 304 kB)

Romplan for valgfrie programfag (PDF, 246 kB)

Romplan  for matematikk og språk Vg1 (PDF, 166 kB)

Romplan for språkfag Vg2 (PDF, 164 kB)

Romplan for fellesfag på yrkesfag (1EF, 1TP og 2TP) er lagt inn i romplan for klassefag. (PDF, 304 kB)

Kroppsøving gjennomføres etter avtale med lærerne. NB. Vg3-elever som tar valgfrie programfag på Vg2-nivå, må følge faget slik det er vist i romplanen. Fellesfag på flyfag undervises digitalt. Elevene sitter i sine klasserom på Sola sjø.

Yrkesfag elever møter på skolen hver dag etter vanlig timeplan.

Klasser og grupper som ikke er nevnt her vil få informasjon fra sine kontaktlærere.

Planen for ST og IF i uke 20 er:

Fordeling ST/IF uke 20

uke nr Tirsdag 18 Onsdag 19 Torsdag 20 Fredag 21