Romplan rødt nivå - Uke 50

Onsdag 15. desember - fredag 17. desember

Romplanen i Visma inSchool blir ikke oppdatert i ukene med rødt nivå. Lærere og elever må derfor orientere seg i ulike filer for å finne ut hvor undervisningen skal være.

Fag og klokkeslett er uendret fra de individuelle timeplanene som ligger i Visma inSchool, men romoversikten finnes ved å bruke dokumentene under.

Romplan for klassefag (PDF, 22 kB)

Romplan for valgfrie programfag (PDF, 27 kB)

Romplan  for matematikk og språk Vg1 (PDF, 14 kB)

Romplan for språkfag Vg2 (PDF, 12 kB)

Romplan for fellesfag på yrkesfag (1ED, 1TI og 2TI) er lagt inn i romplan for klassefag. (PDF, 22 kB)

Kroppsøving gjennomføres etter avtale med lærerne.

NB. Vg3-elever som tar valgfrie programfag på Vg2-nivå, må følge faget slik det er vist i romplanen. Flyfag følger egen plan. Elevene sitter i sine klasserom på Sola sjø.

Yrkesfag og elever i innføringsklassene møter på skolen hver dag etter vanlig timeplan.

Klasser og grupper som ikke er nevnt her vil få informasjon fra sine kontaktlærere.

(Mandag 20. desember i uke 51 vil Vg2 ST/IF ha undervisning på skolen og Vg1 og Vg3 ST/IF vil ha digital undervisning)

Planen for ST og IF i uke 50 er:

Fordeling ST/IF uke 50
Uke Mandag 13/12 Tirsdag 14/12 Onsdag 15/12 Torsdag 16/12 Fredag 17/12
50 Vanlig undervisning - Grønt nivå Vanlig undervisning - Grønt nivå Vg1 undervisning på skolen - Vg2 og Vg3 digital undervisning Vg2 undervisning på skolen - Vg1 og Vg3 digital undervisning. Blokk C programfagvurdering for Vg3 går som planlagt. Vg3 elever som har Vg2 programfag må også møte fysisk i disse fagene. Vg3 undervisning på skolen - Vg1 og Vg2 digital undervisning