Kantine

Det tilbys elevfrokost hver dag fra fra kl. 07:30 i kantinen, både på hovedskolen og på flylinjen på Sola Sjø.

illustrasjonsfoto, fra venstre Brit Lund og Nille muklebust Bærheim Jonassen - Klikk for stort bildeHyggelige kantine ansatte kjartan Rosnes

Skolen har et flott kantineområde der elevene kan spise og slappe av, eller jobbe med skolearbeid. Kantinen tilbyr et variert utvalg av fersk, påsmurt brødmat, frukt og grønnsaker, varm mat noen dager i uka, og ulike yoghurt og melkeprodukter. En ukesmeny som henger på tavla i kantinen informerer elevene om variasjoner i tilbudet.
Kantinen er åpen fra kl 07.45 til kl 12.30 alle dager.
For å hjelpe elevene til å komme presis til undervisningsøktene har kantinen stengt en kort periode i oppstarten av 1. og 2. økt.

Kantineområde   illustrasjonsfoto - Klikk for stort bilde Kjartan Rosnes