Sola videregåendes første strikkekafé ble gjennomført torsdag 23. januar.

Vi inviterer både gamle, nye og fremtidige elever til åpent hus tirsdag 28. januar 2020 kl. 17:00-19:00.

Se lærerne ved Sola videregående skole danse for vennskap

Ansatte ved Sola videregående skole bidar i BlimE dansen 2019.

Helsestasjonen for ungdom i Sola sentrum holder stengt mandag 13. januar 2020 grunnet flytting til nye lokaler i Rådhuset, Rådhusvegen 21, 4050 SOLA. Helsestasjonen for ungdom i Tananger er åpent som vanlig på mandag 13. januar 2020 kl. 14:00-16:00.

Sola videregåendes tradisjonelle juleavslutning for alle elever og ansatte ble arrangert i skolens kantine fredag 20. desember kl. 08:30 - 09:30.

Feiring av første milepæl på lærer-elev prosjektet på flyfag.

I dag feiret flyfag at første milepæl på lærer-elev prosjektet er nådd. Flyet Tiger Moth skal bli luftdyktig igjen, og er ferdig restaurert 1.mai 2022 😁

Onsdag 4.desember inviteres det til foreldre-/ foresattemøte om russetiden på Gand videregående skole.

Temaet er: Hvordan gjøre russetiden til en god tid for alle?

Det har vært en betydelig økning i salg og bruk av småelektriske kjøretøy i det siste. Politiet har derfor sendt ut et brev med informasjon omkring hvilke regler som gjelder for bruk av disse.

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen vil gjennomføres på Sola vgs. i desember måned.