Aktuelt

Streiken i kollektivtrafikken kan fra lørdag 26. september bli trappet opp og sette kollektivtransporten i Rogaland ut av spill. Det innebærer i så fall hovedsakelig digital undervisning ved skolen vår fra mandag 28. september. Elevene vil få undervisningen i hjemmet, men kan også møte på skolen dersom de kan komme seg hit.

Arbeidet med tilgangen til foresatte i VIS pågår, men er dessverre forsinket.

Målet er å få på plass tilgangen til foresatte så raskt som mulig. Vi kan dessverre ikke gi en eksakt dato, men jobber for at tilgangen skal være på plass innen høstferien. Vi beklager forsinkelsen.

Onsdag 26.august ble det arrangert et informasjonmøte kl. 10:00 for Vg1 og kl. 12:00 for Vg2 og Vg3 om muligheten for å avlegge morsmålseksamen som privatist.

Informasjonsmøtet var i skolens kantine og varte i ca. 30 minutter.

Elever på Vg2 og Vg3 som IKKE har valgt programfag tidligere kan registrere programfagønsker her:

Valg av programfag til Vg2 ST

Valg av programfag til Vg3 ST

NB. Dersom du har valgt fag tidligere så vil registrering i skjemaet over IKKE gjelde som et nytt fagvalg.

Fra skoleåret 2020-2021 innføres det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ved alle videregående skoler i Rogaland. VIS blir tilgjengelig for elever og foresatte ved skolestart.

Ønsker du å stå på Sola vgs. sin venteliste for skoleplass skoleåret 2020/2021 så kan du fylle ut følgende spørreskjema:

Lokal venteliste

NB. Dersom du allerede står på ventelisteplass i Vigo så trenger du ikke fylle ut spørreskjemaet.

Som elev i videregående skole kan du klage på alle karakterer, både eksamenskarakterer og standpunktkarakterer. Du kan også klage på at du ikke har fått karakter i et fag (IV). Foresatte til elever under 18 år har selvstendig klagerett.

Rogaland fylkeskommune tilbyr gratis sommerskole for deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) til eksamen eller standpunkt fra alle utdanningsprogram. Se alle fagtilbudene under.

Det er med stor glede at vi nå skal få åpne skolen igjen for elever! Alle elever på Sola vgs. vil komme tilbake på skolen i løpet av uke 20.Undervisningen vil som før være nettbasert for alle elever inntil dere skal møte på skolen.Dere møter på skolen til oppsatt dag. Det er timeplanen som gjelder også når dere skal tilbake på skolen.

NB: Flyfag og Vg2/Vg3 YF startet på skolen allerede 27. april og fortsetter som vanlig i neste uke.

Tirsdag 12.5

Skolestart for Vg2 og Vg3 ST og IF

Skolestart for Vg1 YF (Elektro og TIP)

Torsdag 14.5

Skolestart for Vg1 ST og IF

Innføringsklassene

Dette gjelder yrkesfaglige programområder på Vg2 og Vg3 og gjelder klassene: 2TPA, 2ELDA, 3ELDA, 2ELFA, 2ELFB, 3FLA og 3AVA.