Aktuelt

Under pandemien innførte regjeringen midlertidige unntak fra fraværsreglene i ungdomsskolen og videregående skole. Disse unntakene oppheves fra 11. oktober.

Lørdag 11. og søndag 12. september ble det arrangert NM i troppsgymnastikk på Sola. Flere av våre elever har vært med på å ta medaljer i troppsgymnastikk

1 gull, 2 sølv og 2 bronse

Skolevalget ved Sola videregående skole ble gjennomført torsdag 2. september 2021. Det ble avlagt 504 stemmer som gir en valgdeltakelse på 81,2%.

Det blir foreldremøter for Vg1 i uke 36.

Elevene har fått informasjon med seg hjem.

Klikk på aktueltsaken for å se mer informasjon om foreldremøtene.

Fredag 3. september åpner vi for at du som er elev på Sola vgs., men som ikke er innbyggere i Sola kan komme på drop-in mellom kl. 14.00-16.00. Du trenger ikke avtale tid på forhånd. Også drop-in foregår på nye Soltun sykehjem, adresse Fredtunvegen 21. Inngangen er på sørsiden av bygget.

Onsdag 18. august 2021 ble det arrangert et informasjonmøte kl. 09:45 om muligheten for å avlegge morsmålseksamen som privatist.

Informasjonsmøtet var i skolens kantine og varte i ca. 30 minutter.

Introduksjonsvideo til elevene

Visma InSchool vil være en stor del av din skolehverdag. Du vil se viktig informasjon, slik som din timeplan, ditt fravær, dine anmerkninger og karakterer - og mye mer. Du vil også kunne levere digitale søknader, gjennomføre fagvalg og utføre mange andre handlinger.

Gamle og nye elever ønskes velkommen til skolestart mandag 16. august etter følgende plan:

Ønsker du å stå på Sola vgs. sin venteliste for skoleplass skoleåret 2021/2022?

Vi har nå formidlet kontakt til de utleiere i Sola området som har meldt seg. Vi råder derfor flyfagelever som skal begynne på Sola videregående skole skoleåret 2021/2022 om å sette inn annonse på finn.no under bolig ønskes leid. Legg gjerne inn tittel: Flyfag elev ønsker å leie hybel i nærheten av Sola sjø.