Aktuelt

Vi har nå formidlet kontakt til de utleiere i Sola området som har meldt seg. Vi råder derfor flyfagelever som skal begynne på Sola videregående skole skoleåret 2021/2022 om å sette inn annonse på finn.no under bolig ønskes leid. Legg gjerne inn tittel: Flyfag elev ønsker å leie hybel i nærheten av Sola sjø.

Gamle og nye elever ønskes velkommen til skolestart mandag 16. august etter følgende plan:

PC-ordningen starter opp igjen 16. juni.

Alle elever må ha egen datamaskin. Vi tilbyr støtte til kjøp av maskiner gjennom PC-ordningen.

Kunnskapsminister Guri Melby holdt en pressekonferanse i dag 27.05.2021 kl. 09.45 der hun orienterte om
at Regjeringen nå har besluttet å avlyse alle årets muntlige eksamener.

Muntlig eksamen vil fortsatt arrangeres for privatister

Sommerskolen er et tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) til eksamen eller i standpunkt. Dette er en mulighet for deg som er elev i videregående skole, er tidligere elev eller lærling.

Tiltaksnivået for Sola vgs. endres ifra rødt til gult fra og med uke 21. Det betyr at alle elever skal møte til undervisning som normalt fra og med tirsdag 25.mai.

Tirsdag 18 mai til og med Fredag 21 mai

En elev ved Vg3 ST testet onsdag positivt på Covid-19. 6 elever og 1 lærer er satt i karantene og er blitt bedt om å teste seg.

Skolen opprettholder rødt nivå for resten av elevene.

Mandag 10. mai - Fredag 14. mai

Har du sponset noen av de flotte elevene ved Sola vgs som løper til inntekt for skolebarn i Colombia? Fint om du vippser beløpet til skolens vippsnummer:564004. Husk å merke bidraget med klasse og elevens navn. Tusen takk til alle dere som støtter et godt formål!