Trykk på aktueltsaken for å se programmet.

Illustrasjonsfoto

I ukene framover gjennomfører Sola vgs elevundersøkelsen i alle klasser.

Illustrasjonsfoto. lenke til informasjonside om MinID https://eid.difi.no/nb/minid

I forbindelse med søking til videregående opplæring og bruk av Min-ID vil vi informere om at PIN-kodebrev utgår.

Illustrasjonsfoto.

Glad i matematikk? Bli med i Abelkonkurransen!

Abelkonkurransen er en konkurranse i matematisk problemløsing for elever i videregående skole. Første runde er 17. november. Her kan du lese mer om hvordan elever kan delta, og hvordan du som lærer registrerer deg som skolekontakt.

Abelkonkurransen

Elevene har møteplikt til alle timer på alle årstrinn.

Det er mulig å melde seg opp til privatisteksamen høsten 2022 i perioden torsdag 1. september - torsdag 15. september.

Skoleåret 2020/2021 fikk alle videregående skoler i Rogaland et nytt skoleadministrativt system: Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Hvordan logger jeg inn?

Bruk ID-porten for å logge deg inn. Når du bruker ID-porten, kan du velge om du vil logge deg inn med MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass eller Commfides. Husk at du av sikkerhetshensyn må logge inn hver gang du bruker systemet.

Elever i Vg1 ST og Vg1 IF skal i begynnelsen av uke 34 gjøre valg av matematikk for skoleåret 2022/2023.

En kan velge mellom matematikk 1P (praktisk matematikk) eller 1T (teoretisk matematikk). Begge fagene er på 140 klokketimer.

Vi vil i løpet av uke 33 og 34 informere spesielt nye Vg1 elever om muligheten til å ta morsmålseksamen som privatist.

1STA elever vil få informasjon om dette torsdag 18. august kl. 12:45-13:15. Andre Vg1 elever vil få informasjon om dette i auditoriet onsdag 24. august kl. 10:00.

Ønsker du å stå på Sola vgs. sin venteliste for skoleplass skoleåret 2022/2023?