Mandag 18.1 - Fredag 22.1

NB. Det kan skje endringer når det gjelder nivå fra og med 20.1

Mandag 11. januar - fredag 15. januar

Ta fag som privatist våren 2021. Dersom du mangler fag, eller ønsker å forbedre karakterer i fag, så har du muligheten til å melde deg opp og avlegge eksamen som privatist.

I dag 9. januar er det påvist nok et nytt tilfelle av covid-19-smitte hos en elev på Vg2 studiespesialiserende ved Sola vgs. Eleven antas å ha blitt smittet av eleven som testet positivt 8. januar. Inntil videre settes to lærere og 18 elever i karantene, antallet vil kunne reduseres når nærkontaktene kartlegges nærmere.

Det er påvist et nytt tilfelle av covid-19-smitte hos en elev på Vg2 studiespesialiserende ved Sola vgs. Skolen har informert de elever og medarbeidere som har vært i kontakt med eleven. Nærkontakter blir fulgt opp av Sola kommune sitt smittesporingsteam. 4 elever og ingen lærere er blitt satt i karantene.

Tirsdag 5. januar - fredag 8. januar

På grunn av nye nasjonale og lokale råd når det gjelder smittevern så blir det undervisning på rødt nivå fra mandag 4. januar 2021.

23 elever fra Vg2 studiespesialiserende er satt i karantene frem til 31. desember 2020 kl. 13.30.

Ingen lærere er definert som nærkontakter og derfor er ingen lærere satt i karantene.

Skolen fikk melding sent tirsdag kveld 22. desember at en elev på Vg2 studiespesialiserende har testet positivt på Covid-19.

Sola smittesporing ønsker å minne om at elevene selv ved negativ test må gjennomføre karantenen de har blitt pålagt (10 døgn fra de sist var i kontakt med den positive).

Karantene betyr at man må holde seg hjemme, ikke ta imot besøk og heller ikke være sammen med andre i karantene. Brudd på karantenen er et lovbrudd og kan medføre bot.

I tillegg ønsker smittesporingsteamet å informere om at dersom man får symptomer etter at man har testet negativt, skal man testes på nytt.