Etter 30. november kan du som går i Vg1 ikke lenger benytte PC-ordningen.
Du kan ikke kjøpe på ordningen neste år.

Dette dokumentet er et rutineskriv for hvordan et kortvarig «korona-relatert» fravær hos elever og lærere som normalt ville ha vært på skole/jobb, skal håndteres i Rogaland fylkeskommune. Fraværet er korona-relatert i følgende situasjoner:

• Ved luftveissymptomer eller ved generell sykdomsfølelse
  • Ved påvist smitte og isolasjon
  • Ved pålagt karantene

Forutsetningen for disse rutinene er at skolen er åpen og i drift i fraværsperioden.

De videregående skolene i Rogaland er på gult nivå i trafikklysmodellen som sier hvilke smitteverntiltak de skal følge. Det betyr skjerpede krav til hygiene og avstand.

Årets Abelkonkurranse i matematikk blir arrangert torsdag 5. november kl. 11:55-13:35 på rom T202 i nybygget (fysikkrommet). Dersom du har lyst til å være med så fyller du ut påmeldingsskjemaet du finner på: https://tinyurl.com/abel-sola2020

Skolene har begynt å bruke det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Det blir fysisk oppmøte og vanlig undervisning for elever på Sola videregående skole fra og med onsdag 30. september.

Arbeidet med tilgangen til foresatte i VIS pågår, men er dessverre forsinket.

Målet er å få på plass tilgangen til foresatte så raskt som mulig. Vi kan dessverre ikke gi en eksakt dato, men jobber for at tilgangen skal være på plass innen høstferien. Vi beklager forsinkelsen.

Onsdag 26.august ble det arrangert et informasjonmøte kl. 10:00 for Vg1 og kl. 12:00 for Vg2 og Vg3 om muligheten for å avlegge morsmålseksamen som privatist.

Informasjonsmøtet var i skolens kantine og varte i ca. 30 minutter.

Elever på Vg2 og Vg3 som IKKE har valgt programfag tidligere kan registrere programfagønsker her:

Valg av programfag til Vg2 ST

Valg av programfag til Vg3 ST

NB. Dersom du har valgt fag tidligere så vil registrering i skjemaet over IKKE gjelde som et nytt fagvalg.