Aktuelt

På grunn av mulig smitte hos en av våre elever på Vg2 Studiespesialisering har kommunelegen i Sola valgt å sette en klasse, samt fire ulike grupper (matte, språk og programfag) i ventekarantene inntil det foreligger testresultater i løpet av torsdag 25.februar.

Elevene på Vg1 har nettopp fått karakterer for 1.termin. I den forbindelse vil foreldre/foresatte få mulighet til å treffe kontaktlærer for å samtale om elevens skolesituasjon. Elevene oppfordres til å være med.

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk å søke innen 1. mars

Elever i Vg1 ST/IF og Vg2 ST/IF skal nå velge programfag til neste skoleår.

Onsdag 20. januar vil det bli orientering om programfag og fagvalg til skoleåret 2021-2022 i skolens kantine.

Vil vil forsøke å strømme fagorienteringen på Teams for elever som er syke eller sitter i karantene.

Fra og med onsdag 20. januar er Sola videregående skole tilbake på gult nivå. Ordinær timeplan finner en i Visma inSchool.

Mandag 18.1 - Tirsdag 19.1

NB. Skolen er tilbake på gult nivå fra og med onsdag 20.1. Ordinær timeplan finnes da i Visma inSchool.

Mandag 11. januar - fredag 15. januar

Ta fag som privatist våren 2021. Dersom du mangler fag, eller ønsker å forbedre karakterer i fag, så har du muligheten til å melde deg opp og avlegge eksamen som privatist.

I dag 9. januar er det påvist nok et nytt tilfelle av covid-19-smitte hos en elev på Vg2 studiespesialiserende ved Sola vgs. Eleven antas å ha blitt smittet av eleven som testet positivt 8. januar. Inntil videre settes to lærere og 18 elever i karantene, antallet vil kunne reduseres når nærkontaktene kartlegges nærmere.