Aktuelt

Det er mulig å melde seg opp til privatisteksamen høsten 2022 i perioden torsdag 1. september - torsdag 15. september.

Skoleåret 2020/2021 fikk alle videregående skoler i Rogaland et nytt skoleadministrativt system: Visma InSchool (VIS). Du som foresatt får en egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole.

Hvordan logger jeg inn?

Bruk ID-porten for å logge deg inn. Når du bruker ID-porten, kan du velge om du vil logge deg inn med MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass eller Commfides. Husk at du av sikkerhetshensyn må logge inn hver gang du bruker systemet.

Elever i Vg1 ST og Vg1 IF skal i begynnelsen av uke 34 gjøre valg av matematikk for skoleåret 2022/2023.

En kan velge mellom matematikk 1P (praktisk matematikk) eller 1T (teoretisk matematikk). Begge fagene er på 140 klokketimer.

Vi vil i løpet av uke 33 og 34 informere spesielt nye Vg1 elever om muligheten til å ta morsmålseksamen som privatist.

1STA elever vil få informasjon om dette torsdag 18. august kl. 12:45-13:15. Andre Vg1 elever vil få informasjon om dette i auditoriet onsdag 24. august kl. 10:00.

Ønsker du å stå på Sola vgs. sin venteliste for skoleplass skoleåret 2022/2023?

Elever som går Vg1 første gang i offentlige videregående skole i Rogaland og har ungdomsrett, kan benytte ordningen én gang fram til fristen 30. november

Onsdag 8. juni kl. 18:00 blir det avslutning for Vg3 elever med foresatte i Sola kulturhus. Det er påmeldt over 300 deltakere til avslutningen.  Dersom det er noen som fortsatt ikke har fått meldt seg på men ønsker å delta så er det bare å møte opp i Sola kulturhus kl. 18:00.

Vel møtt til Vg3-elever med foresatte

Til foresatte VG1 og VG2.
I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Rogaland blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til   13.

Minner om at oppmeldingfristen til privatisteksamen våren 2022 er tirsdag 1. februar kl. 23:55.

NM i Elektrofag arrangeres digitalt i tiden 31. januar til 3. februar.