Til foresatte VG1 og VG2.
I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Rogaland blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til   13.

Minner om at oppmeldingfristen til privatisteksamen våren 2022 er tirsdag 1. februar kl. 23:55.

NM i Elektrofag arrangeres digitalt i tiden 31. januar til 3. februar.

Du skal velge ett programområde.

• Innenfor ditt programområde må du velge minst 2 programfag. Av programfagene fra eget område må minst 2 tas over to år (fordypningsfag).

• I tillegg til fordypningsfagene fra ditt programområde velger du programfag fra ditt eller fra det andre programområde, eller fra et annet studieforberedende utdanningsprogram (Idrettsfag).

• Til sammen velger du 3 fag på Vg2 og 3 fag på Vg3. Dersom et av programfagene dine på Vg2 er matematikk S1 eller R1 må du velge 3 fag i tillegg til programfag matematikk.

• Les mer om Krav til valg av fag og programområder (PPTX, 6 MB)

Regler for karantene og nærkontakter endres hyppig. De gjeldende reglene pr. 10. januar 2022 for elever som defineres som nærkontakter til andre elever i videregående skole:

Rogaland fylkeskommune inviterer til digitalt informasjonsmøte om russetiden tirsdag 18. januar 2022 kl.1800-1930. Møtet vil bli strømmet og ledet av fylkesopplæringssjef Eiliv Janssen Fougner.

Trykk her for å åpne det digitale informasjonsmøtet.

Mandag 10. januar - fredag 14. januar

Etter anbefaling fra Visma/SMP så stenger Rogaland Fylkeskommune tilgang til å logge seg på Visma inSchool for kontaktpersoner (foresatte), i perioden 20.desember 2021 og frem til 5. januar 2022.

Mandag 3. januar - fredag 7. januar

Mandag 20. desember