Vil du studere språk, historie, filosofi eller andre humanistiske fag?

Studenter fra Det humanistiske fakultet på UiO snakker om sitt studentliv og svarer på dine spørsmål

Elever og lærere får tilgang til bøker, aviser og tidsskrift gjennom Nasjonalbiblioteket i perioden bibliotekene er stengt på grunn av korona-tiltakene.

Regjeringen har valgt å avlyse alle vårens skriftlige eksamener for elever i videregående skoler.

Elevene vil likevel få vitnemål med utgangspunkt i standpunktkarakteren. Det er av hensyn til smittevern og spredningen av koronaviruset at eksamen avlyses, og konsekvensene for ordinære elever blir små.

NB. Friluftsliv er lagt inn i fagvalget.

Elever i Vg1 ST/IF og Vg2 ST/IF skal nå velge programfag til neste skoleår.

Fagvalget gjennomføres i Visma inSchool.

Fristen for å velge programfag til skoleåret 2020/21 utvides til søndag 29. mars.

Informasjon om gjennomføring av fagvalg til skoleåret 2020/21. (PDF, 240 kB)

Flott opplegg for kroppsøvingsaktivitet freag kl. 1200 i regi av Sola turn.

Gå inn på Sola Tun sin Facebook side. Finn arrangementet: Livestreaming – Challenge: Kan du slå Michael?

Skolebyggene våre er stengt for undervisning for elever inntil over påske på grunn av koronasituasjonen. Det betyr at personalet fremdeles er i jobb og elever skal motta undervisning, men denne vil nå foregå digitalt.

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og anbefaler et ekstra fokus på gode hygienevaner for å forebygge smitte når skolene nå starter igjen etter vinterferien.

Sola videregåendes første strikkekafé ble gjennomført torsdag 23. januar.