Flott opplegg for kroppsøvingsaktivitet freag kl. 1200 i regi av Sola turn.

Gå inn på Sola Tun sin Facebook side. Finn arrangementet: Livestreaming – Challenge: Kan du slå Michael?

Skolebyggene våre er stengt for undervisning for elever inntil over påske på grunn av koronasituasjonen. Det betyr at personalet fremdeles er i jobb og elever skal motta undervisning, men denne vil nå foregå digitalt.

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og anbefaler et ekstra fokus på gode hygienevaner for å forebygge smitte når skolene nå starter igjen etter vinterferien.

Sola videregåendes første strikkekafé ble gjennomført torsdag 23. januar.

Se lærerne ved Sola videregående skole danse for vennskap

Ansatte ved Sola videregående skole bidar i BlimE dansen 2019.

Helsestasjonen for ungdom i Sola sentrum holder stengt mandag 13. januar 2020 grunnet flytting til nye lokaler i Rådhuset, Rådhusvegen 21, 4050 SOLA. Helsestasjonen for ungdom i Tananger er åpent som vanlig på mandag 13. januar 2020 kl. 14:00-16:00.

Sola videregåendes tradisjonelle juleavslutning for alle elever og ansatte ble arrangert i skolens kantine fredag 20. desember kl. 08:30 - 09:30.