Aktuelt

Onsdag 8. juni kl. 18:00 blir det avslutning for Vg3 elever med foresatte i Sola kulturhus. Det er påmeldt over 300 deltakere til avslutningen.  Dersom det er noen som fortsatt ikke har fått meldt seg på men ønsker å delta så er det bare å møte opp i Sola kulturhus kl. 18:00.

Vel møtt til Vg3-elever med foresatte

Til foresatte VG1 og VG2.
I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Rogaland blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til   13.

Minner om at oppmeldingfristen til privatisteksamen våren 2022 er tirsdag 1. februar kl. 23:55.

NM i Elektrofag arrangeres digitalt i tiden 31. januar til 3. februar.

Regler for karantene og nærkontakter endres hyppig. De gjeldende reglene pr. 10. januar 2022 for elever som defineres som nærkontakter til andre elever i videregående skole:

Rogaland fylkeskommune inviterer til digitalt informasjonsmøte om russetiden tirsdag 18. januar 2022 kl.1800-1930. Møtet vil bli strømmet og ledet av fylkesopplæringssjef Eiliv Janssen Fougner.

Trykk her for å åpne det digitale informasjonsmøtet.

Etter anbefaling fra Visma/SMP så stenger Rogaland Fylkeskommune tilgang til å logge seg på Visma inSchool for kontaktpersoner (foresatte), i perioden 20.desember 2021 og frem til 5. januar 2022.

Sola videregående skole har gleden av å presentere nyheten at vi fra høsten 2022 tilbyr toppidrett banesykling.

Regjeringen har fra og med fredag 5.november besluttet å gjeninnføre unntaket i fraværsreglene ut skoleåret 2021/22. Dette innebærer at den praksis som har vært tidligere under covid-perioden nå gjelder. Elever som er over 18 år kan nå selv melde helserelatert fravær til skolen, for elever under 18 år må dette gjøres av foresatte.