Aktuelt

Rogaland fylkeskommunes har en felles temaside med informasjon for elever, lærlinger, foresatte og ansatte.

Gå til temaside om koronaviruset

Sola videregående skole er på GRØNT nivå

Under pandemien innførte regjeringen midlertidige unntak fra fraværsreglene i ungdomsskolen og videregående skole. Disse unntakene oppheves fra 11. oktober.

Lørdag 11. og søndag 12. september ble det arrangert NM i troppsgymnastikk på Sola. Flere av våre elever har vært med på å ta medaljer i troppsgymnastikk

1 gull, 2 sølv og 2 bronse

Skolevalget ved Sola videregående skole ble gjennomført torsdag 2. september 2021. Det ble avlagt 504 stemmer som gir en valgdeltakelse på 81,2%.

Det blir foreldremøter for Vg1 i uke 36.

Elevene har fått informasjon med seg hjem.

Klikk på aktueltsaken for å se mer informasjon om foreldremøtene.

Fredag 3. september åpner vi for at du som er elev på Sola vgs., men som ikke er innbyggere i Sola kan komme på drop-in mellom kl. 14.00-16.00. Du trenger ikke avtale tid på forhånd. Også drop-in foregår på nye Soltun sykehjem, adresse Fredtunvegen 21. Inngangen er på sørsiden av bygget.

Onsdag 18. august 2021 ble det arrangert et informasjonmøte kl. 09:45 om muligheten for å avlegge morsmålseksamen som privatist.

Informasjonsmøtet var i skolens kantine og varte i ca. 30 minutter.

Introduksjonsvideo til elevene

Visma InSchool vil være en stor del av din skolehverdag. Du vil se viktig informasjon, slik som din timeplan, ditt fravær, dine anmerkninger og karakterer - og mye mer. Du vil også kunne levere digitale søknader, gjennomføre fagvalg og utføre mange andre handlinger.

Gamle og nye elever ønskes velkommen til skolestart mandag 16. august etter følgende plan:

Ønsker du å stå på Sola vgs. sin venteliste for skoleplass skoleåret 2021/2022?