Aktuelt

De 52 elevene og de 7 lærerne som onsdag 5.mai ble satt i ventekarantene ved skolen er i dag ute av karantene.

Skolen fortsetter inntil videre driften på rødt nivå.

To elever på Vg2 har hatt nærkontakt med en som kan være smittet av korona-virus. På bakgrunn av dette er 52 elever på Vg2 og 7 lærere satt i ventekarantene frem til det foreligger svar på Covid-19 testene til disse to elevene.

Torsdag 6. mai - Fredag 7. mai

Skolen har revidert handlingsplan mot rus.

Elever  i faggruppen som ble satt i ventekarantene torsdag 29. april er nå blitt tatt ut av ventekarantenen av smittersporerne i Sola kommune. 2 lærere er fortsatt i ventekarantene

En elev på Vg2 ST har hatt nærkontakt med en elev som kan være smittet av korona-virus. På bakgrunn av dette er 16 elever i en faggruppe på Vg2 og to lærere satt i ventekarantene. Smittesporingsteamet i Sola vil ta kontakt med elever og lærere når testresultat foreligger i løpet av fredag 30. april.

Det er påvist covid-19-smitte blant en av våre elever på Vg2 studieforberedende. Til sammen 29 elever og 4 ansatte ved skolen er i karantene. Skolen har informert de elever og medarbeidere dette gjelder. Nærkontakter blir fulgt opp av Sola kommune sitt smittesporingsteam.

Vi gratulerer Susanne, Camiran, Mathias og Martine fra 1STD med førstepremie og flott innsats på Q-innovasjonsdag!

I dag fredag 16. april er det påvist et nytt tilfelle av covid-19-smitte hos en elev i innføringsklassen ved Sola vgs. 29 elever og 3 lærere ble torsdag 15. april satt i ventekarantene. Disse vil nå bli satt i karantene og bli kontaktet av Sola smittesporingsteam. En lærer vil trolig komme ut av ventekarantene.

En elev i innføringsklassen er nærkontakt med en som er smittet av  korona-virus, og er nå satt i karantene. 30 elever og 3 lærere er satt i ventekarantene fra 15. april 2021.  Ny informasjon vil komme om 1-2 dager.