Aktuelt

Regjeringen har valgt å avlyse alle vårens skriftlige eksamener for elever i videregående skoler.

Elevene vil likevel få vitnemål med utgangspunkt i standpunktkarakteren. Det er av hensyn til smittevern og spredningen av koronaviruset at eksamen avlyses, og konsekvensene for ordinære elever blir små.

NB. Friluftsliv er lagt inn i fagvalget.

Elever i Vg1 ST/IF og Vg2 ST/IF skal nå velge programfag til neste skoleår.

Fagvalget gjennomføres i Visma inSchool.

Fristen for å velge programfag til skoleåret 2020/21 utvides til søndag 29. mars.

Informasjon om gjennomføring av fagvalg til skoleåret 2020/21. (PDF, 240 kB)

Elever og studenter får utvidet mulighet til å søke om lån og stipend, i tillegg endres reglene for rapportering av fravær og avbrudd for hele vårsemesteret 2020.

Flott opplegg for kroppsøvingsaktivitet freag kl. 1200 i regi av Sola turn.

Gå inn på Sola Tun sin Facebook side. Finn arrangementet: Livestreaming – Challenge: Kan du slå Michael?

Skolebyggene våre er stengt for undervisning for elever inntil over påske på grunn av koronasituasjonen. Det betyr at personalet fremdeles er i jobb og elever skal motta undervisning, men denne vil nå foregå digitalt.

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og anbefaler et ekstra fokus på gode hygienevaner for å forebygge smitte når skolene nå starter igjen etter vinterferien.

Sola videregåendes første strikkekafé ble gjennomført torsdag 23. januar.

Se lærerne ved Sola videregående skole danse for vennskap