Aktuelt

Elever som går Vg1 første gang i offentlige videregående skole i Rogaland og har ungdomsrett, kan benytte ordningen én gang fram til fristen 30. november 

Onsdag 8. juni kl. 18:00 blir det avslutning for Vg3 elever med foresatte i Sola kulturhus. Det er påmeldt over 300 deltakere til avslutningen.  Dersom det er noen som fortsatt ikke har fått meldt seg på men ønsker å delta så er det bare å møte opp i Sola kulturhus kl. 18:00.

Vel møtt til Vg3-elever med foresatte

Til foresatte VG1 og VG2.
I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Rogaland blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til   13.

 

Minner om at oppmeldingfristen til privatisteksamen våren 2022 er tirsdag 1. februar kl. 23:55.

 

 

 NM i Elektrofag arrangeres digitalt i tiden 31. januar til 3. februar.

   

Du skal velge ett programområde.  

  • Innenfor ditt programområde må du velge minst 2 programfag. Av programfagene fra eget område må minst 2 tas over to år (fordypningsfag).
     
  • I tillegg til fordypningsfagene fra ditt programområde velger du programfag fra ditt eller fra det andre programområde, eller fra et annet studieforberedende utdanningsprogram (Idrettsfag).
     
  • Til sammen velger du 3 fag på Vg2 og 3 fag på Vg3. Dersom et av programfagene dine på Vg2 er matematikk S1 eller R1 må du velge 3 fag i tillegg til programfag matematikk.
     
  • Les mer om Krav til valg av fag og programområder (PPTX, 6 MB)

Regler for karantene og nærkontakter endres hyppig. De gjeldende reglene pr. 10. januar 2022 for elever som defineres som nærkontakter til andre elever i videregående skole:

Rogaland fylkeskommune inviterer til digitalt informasjonsmøte om russetiden tirsdag 18. januar 2022 kl.1800-1930. Møtet vil bli strømmet og ledet av fylkesopplæringssjef Eiliv Janssen Fougner.

Trykk her for å åpne det digitale informasjonsmøtet.

Sola videregående skole har gleden av å presentere nyheten at vi fra høsten 2022 tilbyr toppidrett banesykling.

Regjeringen har fra og med fredag 5.november besluttet å gjeninnføre unntaket i fraværsreglene ut skoleåret 2021/22. Dette innebærer at den praksis som har vært tidligere under covid-perioden nå gjelder. Elever som er over 18 år kan nå selv melde helserelatert fravær til skolen, for elever under 18 år må dette gjøres av foresatte.

Til toppen