Mandag 3. januar - fredag 7. januar

Mandag 20. desember

Sola videregående skole har gleden av å presentere nyheten at vi fra høsten 2022 tilbyr toppidrett banesykling.

Onsdag 15. desember - fredag 17. desember

Regjeringen har fra og med fredag 5.november besluttet å gjeninnføre unntaket i fraværsreglene ut skoleåret 2021/22. Dette innebærer at den praksis som har vært tidligere under covid-perioden nå gjelder. Elever som er over 18 år kan nå selv melde helserelatert fravær til skolen, for elever under 18 år må dette gjøres av foresatte.

8. november setter vi i gang med rehabilitering av skolen. Prosjektet skal ferdigstilles før skolestart 2024/25. I månedene før jul skal 6 klasserom rehabiliteres, deretter tas de ulike delene av skolen i rekkefølge. Skolen har derfor leid to klasserom i Velodromen.

Under pandemien innførte regjeringen midlertidige unntak fra fraværsreglene i ungdomsskolen og videregående skole. Disse unntakene oppheves fra 11. oktober.

Lørdag 11. og søndag 12. september ble det arrangert NM i troppsgymnastikk på Sola. Flere av våre elever har vært med på å ta medaljer i troppsgymnastikk

1 gull, 2 sølv og 2 bronse

Skolevalget ved Sola videregående skole ble gjennomført torsdag 2. september 2021. Det ble avlagt 504 stemmer som gir en valgdeltakelse på 81,2%.

Det blir foreldremøter for Vg1 i uke 36.

Elevene har fått informasjon med seg hjem.

Klikk på aktueltsaken for å se mer informasjon om foreldremøtene.