Aktuelt

Det er med stor glede at vi nå skal få åpne skolen igjen for elever! Alle elever på Sola vgs. vil komme tilbake på skolen i løpet av uke 20.Undervisningen vil som før være nettbasert for alle elever inntil dere skal møte på skolen.Dere møter på skolen til oppsatt dag. Det er timeplanen som gjelder også når dere skal tilbake på skolen.

NB: Flyfag og Vg2/Vg3 YF startet på skolen allerede 27. april og fortsetter som vanlig i neste uke.

Tirsdag 12.5

Skolestart for Vg2 og Vg3 ST og IF

Skolestart for Vg1 YF (Elektro og TIP)

Torsdag 14.5

Skolestart for Vg1 ST og IF

Innføringsklassene

Dette gjelder yrkesfaglige programområder på Vg2 og Vg3 og gjelder klassene: 2TPA, 2ELDA, 3ELDA, 2ELFA, 2ELFB, 3FLA og 3AVA.

Det er nå mulig å bruke Pressreader for ansatte og elever hjemmefra.

Trykk for å lese mer om hvordan du får tilgang.

Nærmere informasjon om hvilke klasser og timer dette gjelder kommer etter påske.

Mange studenter og elever har mistet inntekt fra deltidsjobber som følge av koronasituasjonen. Lånekassen jobber med tiltak for å hjelpe elever og studenter som er i en vanskelig økonomisk situasjon. I den sammenheng ber Lånekassen om at lærestedene veileder elever og studenter som har spørsmål om tiltakene, og de som trenger hjelp i søknadsprosessene.

Vil du studere språk, historie, filosofi eller andre humanistiske fag?

Studenter fra Det humanistiske fakultet på UiO snakker om sitt studentliv og svarer på dine spørsmål

Elever og lærere får tilgang til bøker, aviser og tidsskrift gjennom Nasjonalbiblioteket i perioden bibliotekene er stengt på grunn av korona-tiltakene.

Regjeringen har valgt å avlyse alle vårens skriftlige eksamener for elever i videregående skoler.

Elevene vil likevel få vitnemål med utgangspunkt i standpunktkarakteren. Det er av hensyn til smittevern og spredningen av koronaviruset at eksamen avlyses, og konsekvensene for ordinære elever blir små.

NB. Friluftsliv er lagt inn i fagvalget.

Elever i Vg1 ST/IF og Vg2 ST/IF skal nå velge programfag til neste skoleår.

Fagvalget gjennomføres i Visma inSchool.

Fristen for å velge programfag til skoleåret 2020/21 utvides til søndag 29. mars.

Informasjon om gjennomføring av fagvalg til skoleåret 2020/21. (PDF, 240 kB)

Elever og studenter får utvidet mulighet til å søke om lån og stipend, i tillegg endres reglene for rapportering av fravær og avbrudd for hele vårsemesteret 2020.