Aktuelt

Skolebyggene våre er stengt for undervisning for elever inntil over påske på grunn av koronasituasjonen. Det betyr at personalet fremdeles er i jobb og elever skal motta undervisning, men denne vil nå foregå digitalt.

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.

Vi følger utviklingen rundt koronaviruset nøye og anbefaler et ekstra fokus på gode hygienevaner for å forebygge smitte når skolene nå starter igjen etter vinterferien.

Sola videregåendes første strikkekafé ble gjennomført torsdag 23. januar.

Se lærerne ved Sola videregående skole danse for vennskap

Ansatte ved Sola videregående skole bidar i BlimE dansen 2019.

Helsestasjonen for ungdom i Sola sentrum holder stengt mandag 13. januar 2020 grunnet flytting til nye lokaler i Rådhuset, Rådhusvegen 21, 4050 SOLA. Helsestasjonen for ungdom i Tananger er åpent som vanlig på mandag 13. januar 2020 kl. 14:00-16:00.

Sola videregåendes tradisjonelle juleavslutning for alle elever og ansatte ble arrangert i skolens kantine fredag 20. desember kl. 08:30 - 09:30.

Feiring av første milepæl på lærer-elev prosjektet på flyfag.

I dag feiret flyfag at første milepæl på lærer-elev prosjektet er nådd. Flyet Tiger Moth skal bli luftdyktig igjen, og er ferdig restaurert 1.mai 2022 😁

Det har vært en betydelig økning i salg og bruk av småelektriske kjøretøy i det siste. Politiet har derfor sendt ut et brev med informasjon omkring hvilke regler som gjelder for bruk av disse.