Aktuelt

Onsdag 18. august 2021 ble det arrangert et informasjonmøte kl. 09:45 om muligheten for å avlegge morsmålseksamen som privatist.

Informasjonsmøtet var i skolens kantine og varte i ca. 30 minutter.

Introduksjonsvideo til elevene

Visma InSchool vil være en stor del av din skolehverdag. Du vil se viktig informasjon, slik som din timeplan, ditt fravær, dine anmerkninger og karakterer - og mye mer. Du vil også kunne levere digitale søknader, gjennomføre fagvalg og utføre mange andre handlinger.

Gamle og nye elever ønskes velkommen til skolestart mandag 16. august etter følgende plan:

Ønsker du å stå på Sola vgs. sin venteliste for skoleplass skoleåret 2021/2022?

Vi har nå formidlet kontakt til de utleiere i Sola området som har meldt seg. Vi råder derfor flyfagelever som skal begynne på Sola videregående skole skoleåret 2021/2022 om å sette inn annonse på finn.no under bolig ønskes leid. Legg gjerne inn tittel: Flyfag elev ønsker å leie hybel i nærheten av Sola sjø.

PC-ordningen starter opp igjen 16. juni.

Alle elever må ha egen datamaskin. Vi tilbyr støtte til kjøp av maskiner gjennom PC-ordningen.

Kunnskapsminister Guri Melby holdt en pressekonferanse i dag 27.05.2021 kl. 09.45 der hun orienterte om
at Regjeringen nå har besluttet å avlyse alle årets muntlige eksamener.

Muntlig eksamen vil fortsatt arrangeres for privatister

Sommerskolen er et tilbud til deg som har stryk eller ikke vurdering (IV) til eksamen eller i standpunkt. Dette er en mulighet for deg som er elev i videregående skole, er tidligere elev eller lærling.

Tiltaksnivået for Sola vgs. endres ifra rødt til gult fra og med uke 21. Det betyr at alle elever skal møte til undervisning som normalt fra og med tirsdag 25.mai.

Tirsdag 18 mai til og med Fredag 21 mai